Alcobé admet retards en les obres de la rotonda del riu Valira Nord i afirma que l’empresa serà sancionada

alcobeEl ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha admès aquest divendres que les obres de la rotonda i el pont sobre el riu Valira Nord han patit un ‘retard important’. Segons Alcobé, el Govern ha donat ‘diversos advertiments’ a l’empresa i ha avisat que ‘si no pot acabar l’obra en condicions haurem de prendre alguna decisió al respecte’. Les obres haurien de començar de nou en quinze dies, ha indicat el ministre, però de moment l’empresa serà penalitzada per un ‘retard no justificat de l’obra’.

Després de la pregunta realitzada pel grup parlamentari socialdemòcrata sobre l’estat de les obres adjudicades el 2009 de construcció d’un pont i una rotonda sobre el riu Valira Nord, el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha admès el retard i ha afirmat que ja s’ha advertit a la constructora.

El retard de les obres que s’han de realitzar a la CG3 a la sortida d’Escaldes es deu a un problema de subministrament per la fallida d’un proveïdor de l’empresa constructora, ha explicat Alcobé.

Un cop solucionat aquest entrebanc, les obres haurien de continuar en un període de quinze dies i haurien d’acabar en un termini de 3 o 4 mesos. Això sí, el Govern ha avisat que si no poden acabar les obres en condicions ‘haurem de prendre alguna decisió al respecte’. De moment, la constructora serà penalitzada per un ‘retard no justificat de l’obra’ i haurà de fer front a una sanció econòmica.

1 comentari

  1. La mare dels ous està en saber quin és el nom de l’empresa que fa les obres i sabrem l’import de la sanció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada