Albert Solé, nou president del FC Encamp

Aquest divendres, el Futbol Club Encamp ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària, amb la presència d’un nombrós grup de socis, en la que s’ha aprovat per unanimitat l’única candidatura presentada per dirigir el club el proper any encapçalada per Albert Solé.

A la primera part, la junta sortint, ha fet el balanç tant econòmic com esportiu de la temporada que està a punt d’acabar, i ha agraït a tots els directius, esportistes i col·laboradors l’esforç realitzat i el treball dedicat al club.

El nou President, Albert Solé Santoll, ha agraït la confiança dipositada i s’ha compromès a treballar pel club. Alguns dels objectius plantejats en el seu parlament han esat els de treballar amb la filosofia de la formació i l’educació del nens de l’escola del club, potenciar el primer equip de futbol 11, mantenir l’excel·lència de la secció de futbol sala; i especialment amb la voluntat de cohesionar el club i assolir una creativa i harmoniosa relació entre totes les persones, pares, mares, esportistes, tècnics i socis, que conformen el club.

El nou president ha afirmat també, que intentarà que el club millori la seva relació amb la parròquia, les institucions i el país, que arreli entre la ciutadania i que sigui un referent per a l’esport andorrà.

Ha culminat les seves paraules esmentant que “ens comprometem a treballar pel club, pel futbol, per la nostra escola i pel seu bon exercici professional, amb perseverança, rigor, transparència, ètica i equitat”.

Text i foto: FCE ( El president entrant Albet Solé, a l’esquerra, i el president sortint Lluis Goñi, a la dreta).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada