Albert Salvadó, Sergi Mas, Pere Moles i mossèn Ramon de Canillo, els més venuts per Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi ha finalitzat amb èxit de vendes, tot i que els llibreters han reconegut que ha estat millor el matí que la tarda, a causa del temps. Així doncs, els autors andorrans més venuts han estat Albert Salvadó, Sergi Mas, Pere Moles i mossèn Ramon de Canillo, juntament amb altres autors estrangers, tot i que asseguren que aquest any ha estat molt variat. 

Els llibreters de la plaça del Poble han assegurat que els exemplars més venuts per Sant Jordi han estat ‘El ball de la vida’ d’Albert Salvadó, ’50 anys de tu a tu des de Canillo. Diari d’un mossèn compromès’ de mossèn Ramon de Canillo, ‘Aspectes de l’art Popular d’Andorra’ de Sergi Mas, i ‘Diccionari visual’ de Pere Moles. Tot i això, també han reconegut com a altres molt venuts ‘La Bíblia andorrana’ d’Albert Villaró, o ‘Jo vaig treballar a Ràdio Cincinnati’ de Gabriel Fernàndez. Altres èxits de fora del país han estat ‘El secreto de la modelo extraviada’ d’Eduardo Mendoza, ‘La vida sense la Sara Amat’ de Pep Puig, o l’últim llibre de cuina de Ferran Adrià.

La majoria de llibreters han coincidit a fer una valoració molt positiva de les vendes que s’han fet durant el dia, ja que el fet que hagi sigut cap de setmana resulta molt positiu. Tot i això, asseguren que el matí ha estat millor que la tarda a causa del temps.

(Text i foto ANA)

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.