Fotoesport

L’esperit de lluita d’Albert Llovera és inesgotable i una vegada més ha aconseguit obrir-se camí per tornar a un campionat internacional que coneix bé des del 2016, el Mundial de Rallycross2 (RX2).

En la seva tornada a les proves de màxim nivell del Rallycross, Llovera comptarà amb l’inestimable suport del seu equip de sempre (PCR Sport), tant en la preparació del vehicle com al parc d’assistència dels escenaris en els quals es disputin les proves.

Una vegada recuperat el millor to físic, el pilot de Fiat es resistia passar un any sense competir i, sense perdre temps, es va posar en marxa per completar el pressupost necessari i tornar a una competició que li va deixar un excel·lent sabor de boca en el 2016, així ens ho explicava: “Com de costum el primer pas per iniciar un projecte nou és completar la part econòmica per dur-lo a terme. Una vegada més múltiples visites a possibles patrocinadors, llargs viatges, … En fi un treball esgotador però que se suporta bé, les persones que m’atenen són receptives a les meves propostes i confien en les meves possibilitats”.

En l’aspecte tècnic, tot va començar abans: “És cert que durant la meva participació en les carreres de gel de les GSeries, algunes de les proves que vam fer en el GIAND ja anaven encaminades a integrar-les en el proto amb el qual competiríem en el RX2. Com ja vaig comentar en alguna ocasió, disposar d’un servo fre o un nou sistema d’embragatge que estem evolucionant amb els tècnics de Guidosimplex, poden ser imprescindibles per estar en posicions capdavanteres en una especialitat com el Rallycross. Estic convençut que estem avançant en la línia correcta per disposar d’un vehicle competitiu al màxim”.

També cal valorar de manera molt positiva el que Llovera conegui bona part dels escenaris en els quals és disputa’n les carreres del RX2: “Sempre és un factor a favor. Conèixer els escenaris i saber com les gasten els possibles adversaris et permet establir alguna estratègia de competició, encara que també és cert que en mànegues tan curtes, com les que es disputen, hi ha moments en els quals no es pot cedir ni una dècima. És el cas de la sortida per exemple”.

El calendari que ara mateix tenen al cap Albert Llovera i el seu equip és el següent:
1. 12-13/5 Bèlgica, 2. 26-27/5 Gran Bretanya, 3. 9-10/6 Noruega, 4. 30/6-1/7 Suècia, 5. 4-5/8 Canadà, 6. 1-2/9 França, 7. 24-25/11 Sud-àfrica.

Queden algunes setmanes per a la disputa del primer meeting, un temps que passarà molt ràpid per a Albert Llovera i PCR Sport. La posada a punt del proto i intentar completar els serrells pendents per completar el pressupost els objectius immediats a aconseguir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada