Després de dos anys d’absència obligada, Albert Llovera tornarà a la prova que més el motiva, el Dakar.

Serà la seva 6a participació en la prova més mediàtica del calendari internacional sent, a més, la primera vegada que formarà part d’una estructura que lluitarà pel triomf de la categoria camions, l’emblemàtic Team de Rooy, que en l’actualitat és l’equip oficial de la marca Iveco.

Amb la seva presència en el podi de sortida de l’Aràbia Saudita, Albert haurà competit en els tres continents en els quals s’ha celebrat el Dakar.

Lluny queda la seva primera participació, en el continent africà, al volant d’un vehicle oficial del Team Isuzu. En les edicions dels 2014, 2015 (buggye MD Rallye Team), i en els 2016 i 2017 (camió Tatra Bonver Dakar Project) va competir en Sud Amèrica.

Precisament han estat les seves participacions pilotant un dels denominats monstres del desert, les que li han obert les portes a un dels equips que any rere any lluita pel triomf al Dakar. Llovera serà l’encarregat de pilotar un dels tres Powerstar Evo3 de l’equip holandès.

Albert Llovera s’expressava de la següent manera en confirmar la notícia: “Estic molt content, tornar al Dakar amb el Petronas Team de Rooy és una gran oportunitat que no penso desaprofitar. Estar en un equip que lluita per guanyar la carrera més dura del món és per a estar molt satisfet. Com és habitual, als equips que van al Dakar la segona part de la temporada passa molt de pressa i hi ha molt de treball pendent. El meu desplaçament a Roma, en concret a Guidosimplex per a treballar en l’adaptació de l’Iveco, és imminent”.

Destacar que Albert Llovera tindrà la gran responsabilitat de portar les peces de recanvi de tot l’equip en el seu vehicle.

El primer contacte de Llovera amb l’Iveco serà al Marroc, on el Team Petronas de Rooy – Iveco, té previstes unes jornades de test.

Fotoesport

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada