llovera

Albert Llovera-Xavi Blanco (X5 Proto – PCR Sport) van haver d’abandonar el II Rallye TT de Guadalajara en la part final del primer sector selectiu (102 km) a causa de problemes en l’embragatge i els frens del seu X5 Proto. El pilot andorrà es va reenganxar a la prova per disputar el tercer sector cronometrat (128 km), el va poder completar encara que els problemes esmentats van tornar a aparèixer, amb menys intensitat, a partir de la meitat de l’especial.

Llovera-Blanco ja van tenir una etapa pròleg complicada, aquest era el comentari del pilot andorrà: 2Se’ns va parar el cotxe quan havíem fet un parell de quilòmetres de la pròleg, o sigui més o menys en la meitat, al cap d’uns minuts el X5 va tornar a arrencar i vam poder completar aquesta super especial inicial. Segons vam poder comprovar a l’assistència el problema va venir per una fallada en la bomba del gasoil”.

A causa d’aquest problema Llovera-Blanco van prendre la sortida en una posició molt endarrerida amb les dificultats que això comporta: “Durant el recorregut hem atrapat a vehicles que anaven més lents i en ocasions la visibilitat era nul·la. A més en la part final d’aquesta primera cronometrada ens hem quedat sense embragatge, amb Xavi (Blanco) hem intentat una reparació d’urgència però no ha funcionat. Sens dubte, un matí molt complicat. Una vegada reparat el X5 en l’assistència hem tornat a sortir. Els problemes han seguit encara que hem pogut arribar a la meta”.

Al final de la jornada Llovera es mostrava molt contrariat per tot el succeït: No hi ha dubte que el pitjor és no poder fer quilòmetres per conèixer les reaccions del cotxe i també una especialitat amb unes característiques molt particulars.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis TT finalitzarà a finals de novembre ( dies 28 i 29) amb la disputa de les 12 hores de Serón (Almeria).

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada