lloveraAlbert Llovera-Arnaud Debron (Buggy MD Ral·lis) ha finalitzat el primer sector (211 km) de la cinquena etapa del Dakar 2014 en la 55ª plaça en un temps de 6h44’50. En opinió del pilot andorrà: És de llarg el traçat més dur que ens hem trobat. Estic de pols fins els ….

La duresa de l’esmentat recorregut ha obligat a l’organització a suspendre el segon sector per als motos i quads, a més d’avançar el final d’etapa en 100 km per als cotxes i camions, per raons de seguretat, segons el comunicat publicat per l’organització quan l’etapa ja estava començada.

Després de superada l’etapa regna i d’haver solucionat els problemes de frens, la jornada es va iniciar amb bones sensacions per Llovera-Debron. Malgrat tot aviat es va poder comprovar, donant un cop d’ull als temps parcials, que el ritme no era el mateix que en etapes anteriors. Després dels 50 km cronometrats inicials ja estaven situats a la 55ª posició. La línia es va mantenir durant tot el sector fins a perdre gairebé 4 hores respecte a Nani Roma, que va ser el més ràpid en superar els primers 211 km de competició

En el moment d’escriure aquesta nota, el problema d’Albert Llovera era intentar recuperar la mecànica del seu buggy, així ens ho comentava: “Els problemes de frens semblaven solucionats però l’alegria ha durat pocs quilòmetres, a més també ens hem quedat sense embragatge o sigui que la situació no és fàcil. Ara intentarem parlar amb l’enginyer que em munta els comandaments a veure que si ens pot ajudar”.

A aquests problemes cal afegir que a Llovera-Debron els hi queden 400 km per completar aquesta cinquena etapa, 200 km cronometrats i 200 km més fins a l’assistència situada a Sant Miguel de Tucuman.

Nani Roma-Michel Perin (Mini) han estat els grans vencedors de la jornada amb 4’20” d’avantatge sobre De Viliers-Von Zitzewitz (Toyota), mentre que l’imprevisible Robby Gordon, al volant del seu Hummer, ha estat tercer a 20’12”. Superades les vuit hores de competició, han aconseguit creuar la línia d’arribada solament 20 participants.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada