Albert Llovera i PCR Sport, hauran de creuar l’Atlàntic per competir en el cinquè meeting vàlid per al Campionat del Món de Rallycross2 (RX2), que es disputarà durant el cap de setmana vinent, en concret entre els dies 3 i 5 d’agost.

La cita és a la regió del Quebec canadenc, en les instal·lacions del circuit de la localitat Trois-Rivieres, equidistant entre Mont-real i Quebec, que, a més, és l’escenari habitual al qual acudeixen cada temporada els participants que segueixen el mundial de Rallycross.

La pista del circuit Trois-Rivieres és una de les més llargues del mundial, en total té un recorregut d’1,351 km, dels quals el 59% són d’asfalt i els restants de terra.

Seguint amb les característiques de la pista canadenca, Llovera ens comenta algunes particularitats: Segons m’han explicat, al contrari dels traçats europeus, la pista està limitada lateralment per murs de formigó i amb poques escapatòries en cas de tocs. Sens dubte es tracta de dificultats afegides a unes mànigues que, estic convençut, seran tan complicades com les que hem disputat fins ara.

La preparació de la prova potser no ha pogut ser la millor per córrer una prova del mundial, malgrat tot Albert és optimista: M’he preparat tot el que he pogut físicament i crec que estic a punt per afrontar el meeting. Estic, a més, molt il·lusionat per competir al Canadà una “plaça” completament nova i en la qual, com de costum, intentaré seguir progressant.

El cotxe? Des de Höljes (Suècia) el vam traslladar fins al port de Rotterdam. Des d’allà un vaixell de l’organització del WRX va fer el trasllat fins al Canadà. En arribar a Trois-Rivieres caldrà treballar una mica contra-rellotge.

En referència a timing horari de la cita canadenca, serà molt semblant al d’anteriors proves. La jornada inicial (divendres dia 2) els equips estaran ocupats en les diferents verificacions, a més de conèixer l’escenari de la prova. El dissabte (dia 3) s’iniciarà la competició en la pista, dues mànegues d’entrenaments lliures per començar i a continuació les dues qualificatives (Q1 i Q2) inicials. Per al diumenge (dia 5) queden les restants mànigues de qualificació (Q3 i Q4), semifinals i final.

Seran jornades denses per a Albert Llovera i el seu equip (jet lag inclòs). Malgrat tot espera continuar la notòria progressió que experimenta en cadascuna de les competicions en les quals és protagonista.

Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada