El Campionat del Món de Rallycross s’iniciarà el cap de setmana (dies 27 i 28) en un Circuit Barcelona – Catalunya degudament adequat per a l’ocasió.
Albert Llovera, amb el seu equip habitual (PCR Sport i Guidosimplex), estarà en la graella de sortida per a iniciar la seva participació en un certamen al qual dedicarà tots els seus esforços durant el present 2019.

El recorregut a superar pels participants en el meeting inicial de la temporada, tindrà un 60% d’asfalt i la resta serà terra. Aquest traçat estarà situat en la zona denominada de l’Estadi, de l’esmentat Circuit de Barcelona – Catalunya.

Quant al format de la competició, no hi ha cap novetat digna d’esment, Així doncs, es disputaran 4 mànegues de classificació. Una vegada completades, es farà una classificació acumulant les puntuacions obtingudes en cadascuna de les mànegues esmentades.
Els 12 primers d’aquesta classificació, disputaran dos semifinals (6 pilots en cadascuna) i els 3 millors de cada semifinal correran la primera final de la temporada.

Durant tota la pretemporada, fins i tot abans de confirmar la seva presència en el RX2, el pilot d’Andorra la Vella s’ha preparat per a tenir la millor condició física des de l’inici del campionat, així ens ho comentava: A part de les sessions en el gimnàs, la meva participació en les GSeries al volant del GIAND, ha estat la millor preparació de cara a la RX2. Una vegada acabada l’activitat en el traçat del Port d’Envalira, va començar el treball amb el Proto al costat dels tècnics, tant de PCR Sport com amb Tonino de Guidosimplex.
En l’últim test abans de la competició, vam posar l’accent sobretot a millorar la precisió del sistema de frenada.

En la primera cita de l’any, Llovera tindrà ocasió de saber quins seran els rivals a batre, encara que ens comenta que alguna cosa ja ha transcendit: Doncs sí, sembla que Olivier Eriksson, el pilot suec campió de l’edició del 2018 tornarà a competir amb nosaltres. De la resta veurem que sorpreses es produeixen, encara que em sembla que els joves pilots nòrdics, sobretot, seran els rivals a batre.

Llovera iniciarà la seva participació en el RX2 2019, el divendres (dia 26) amb la disputa de les primeres mànegues de classificació. A partir d’aquest instant no hi haurà treva, l’objectiu serà estar, almenys, en una de les semifinals i per a aconseguir-ho la concentració haurà de ser màxima cada vegada que el pilot de Fiat surti a la pista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada