Albert Llovera va afrontar l’última cita europea del Campionat del Món RX2 2018 convençut que l’escenari li seria favorable. Sense cap dubte ho va ser malgrat no aconseguir l’anhelat pas a semifinals: Ens han faltat dècimes en alguna de les mànegues i una mica de sort en l’última (burxada), en el qual, potser, ha estat el millor meeting de la temporada per nosaltres.

Llovera al final de la doble jornada de competició va comentar: Estic molt satisfet amb el treball de l’equip en general, en aquesta ocasió hem comptat amb la inestimable ajuda dels enginyers en el box. L’ajuda d’Alèxia (Llobera) i Joan (Navarro) ha estat vital, sobretot al moment de deixar el proto en les millors condicions per al meu estil de pilotatge en l’escenari francès.

El timming de la prova de la Bretanya francesa, penúltima del calendari del RX2 2018, va sofrir un canvi radical al previst inicialment. Amb aquestes modificacions el dissabte (dia 1) va ser maratoniana per als participants d’aquesta categoria.
Durant la jornada es van disputar les 2 mànegues d’entrenaments lliures i les tres primeres qualificatives. Llovera va protagonitzar una actuació en progressió. En la Q1 va acabar en la 15a posició amb un crono de 2′ 46″278, en la Q2 els seus registres van ser, 14a posició 2′ 46″950, mentre que la Q3 va ocupar el 12è lloc amb un temps de 2′ 43″750.

La possibilitat d’estar en les semifinals seguia oberta, però implicava fer una Q4 perfecta, la sort es va torçar des del mateix inici, així ho comentava Albert: Vaig fer una sortida impecable, la millor del cap de setmana, però una burxada en la roda posterior dreta i unes modificacions que vam fer, i que no van funcionar del tot a causa de que van regar molt la pista i lliscava més que durant el dia anterior. Sens dubte les semis les vam tenir a prop.

L’última cita del Campionat del Món RX2 2018 se celebrarà dins de dos mesos, en concret els dies 23, 24, 25 de Novembre, en la República de Sud-àfrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada