Albert Llovera finalitza el Dakar per segon any consecutiu

Albert Llovera-Charly Gotlib-Jaromir Martinec (Tatra Jamail T163) van aconseguir el seu objectiu en arribar al podi final del Dakar 2016 situat, en aquesta ocasió, en la localitat de Rosario (Argentina).

Així doncs, és la segona vegada, en quatre participacions, que Albert Llovera aconsegueix completar un dels raids més exigents del calendari internacional. L’any passat va ser als comandaments d’un buggy, en aquesta ocasió pilotant un mastodonts de gairebé 10 tones i 920 cv de potència.

Després de 14 jornades de competició, Llovera i el seu equip van ocupar la 35a posició de la classificació final del Dakar 2016. Poc importa la posició, ser finisher d’aquesta prova per segon any consecutiu és alguna cosa que no està a l’abast de qualsevol.

El pilot andorrà ens comentava que ni l’última etapa ha estat tranquil·la, aquestes eren les seves paraules: Semblava que aquests 180 km finals serien un passeig però … la realida ha estat ben diferent. A nosaltres ens han hagut de treure d’una situació apurada i viceversa. Algun camió bolcat.
Hem superat la situació i aquí estem amb el segon Dakar en la butxaca i amb un Tatra. És difícil d’assimilar.
Toca celebrar-ho, gaudir-ho i després veurem que ens ofereix la temporada.

Ara mateix recuperar-se de l’esforç realitzat és obligat. Poc temps estarà Abert a començar a donar-li tornades a algun que un altre projecte. Després de la experencia del Dakar 2016 qualsevol cosa és possible.

Classificació General Dakar 2016 de la categoria camions.

1.-De Rooy-Torrellardona-Rodewald (Iveco) 44h42’03”, 2.-Mardeev-Belyaev-Svistunov (Kamaz) a 1h10’27” 3.-Villagra-Perez Companc-Memi (Iveco) a 2h23’01”, 4.-Stacey-Serge-Vander Vaet (MAN) a 2h23’01”, 5.-Va Genugten-Van LImpt-Van Eerd (Iveco) a 2h30’59” … 35.-Llovera-Gotlib-Martinec (Tatra) a 30h59’31”

Text i foto: Fotoesport