El pilot del país, Albert Llovera, ha ofert aquest matí una xerrada adreçada als interns del Centre Penitenciari d’Andorra. L’acte s’inclou en el programa d’activitats organitzades pel centre en el marc de la política de reinserció dels interns en la societat.

Una trentena d’interns han assistit a la xerrada d’Albert Llovera qui ha estat acompanyat pel director del Centre Penitenciari, Francesc Tarroch. Llovera ha exposat la seva actitud positiva, i la voluntat de reinventar-se a la vida després del greu accident d’esquí que va patir al 1985 i que li va provocar una tetraplegia.

Llovera, que ha reconegut que és la primera vegada que ha parlat en un centre penitenciari, s’ha mostrat molt satisfet de l’experiència d’avui. Llovera ha il·lustrat la xerrada amb 3 audiovisuals sobre la seva vida. Per la seva banda, el director del Centre Penitenciari, Francesc Tarroch, ha agraït la col·laboració de Llovera en aquesta iniciativa que té una periodicitat mensual, i ha destacat la importància que els interns rebin diferents formacions que els permetin afrontar millor la reinserció en la societat.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada