Albert Llovera: “Ens queda molt per fer, lluitarem per millorar”

Albert Llovera va deixar en Circuit Jules Tacherny (Mettet – Bèlgica) abans del que ell hagués desitjat. Una vegada disputades les quatre mànigues de qualificació, Albert no va superar el tall (12 primers) per passar a les semifinals i per tant la seva participació en la cita inicial del Campionat del Món del Rallycross 2 (RX2) va acabar en aquest precís instant.

Malgrat la decepció que suposa quedar fora del meeting abans de l’esperat, Albert es queda amb la part positiva de l’experiència i aquesta és a grans trets que: “Hem treballat molt, però no el suficient per estar al nivell d’equips i pilots que tenen en el rallycross el seu modus-vivendi”.

Així doncs, a Albert Llovera i el seu equip (PCR Sport) els queda molt per fer, però estan disposats a seguir intentant-ho, així ho comentava el pilot d’Andorra la Vella: “Hem millorat molt els comandaments però hem de seguir treballant en aquesta part del cotxe. En alguna de les sortides he tingut algun problema que estic convençut podem solucionar de cara a la propera carrera. No tenim massa temps, dins de 15 dies es disputarà la segona cita a Gran Bretanya, però l’aprofitarem al màxim a més, aplicant l’experiència que hem acumulat a Mettet”.

Un altre factor sobre el qual Llovera espera poder millorar, és la possibilitat de realitzar algun test abans del proper meeting: “És evident que ens vindria molt bé. Ara mateix, la meva experiència al volant del proto és la de les mànigues que he disputat a Bèlgica, és a dir, dues de lliures i les quatre de qualificació, en total uns 20 km.
Veurem com ho podem organitzar perquè, com he esmentat, els períodes entre carreres són curts i a això cal afegir el trobar un escenari adequat per poder fer la prova”.

No hi ha dubte que a pesar que la situació no és fàcil a Llovera no se li acaben les ganes de lluitar: “És un projecte que vam començar amb molta il·lusió i no ens donarem per vençuts fàcilment.
Ho intentarem per veure fins a on podem arribar, serà complicat aconseguir el nivell d’alguns dels meus rivals que fa anys que es dediquen a aquesta especialitat i que tenen un circuit de RX en el que aquí seria un camp de futbol. De moment ganes no ens en falten”.

Els díes 26 i 27 de Maig, Albert Llovera es desplaçarà fins a prop de Silverstone (Gran Bretanya) per disputar la segona cita del Campionat de Món de Rallycross2 de la present temporada. En el curt període de temps que hi haurà entre els dos primers meeting de la temporada, l’activitat en les instal·lacions de PCR Sport s’intensificarà per millorar la competitivitat del seu proto.

Fotoesport

TOTES LES NOTÍCIES