El treball d’Albert Llovera i el seu equip (PCR Sport) està donant el seu fruit i en Silverstone (Gran Bretanya) les diferències entre els seus rivals directes s’han reduït de manera important, deixant entreveure que estar en les semifinals, o sigui entre els 12 millors de la graella, és un objectiu que té a l’abast de la mà.
Llovera ens feia aquesta valoració de la seva participació en el mític escenari britànic: “No hem pogut entrar en les semifinals però les sensacions han estat molt millors que a Bèlgica fa 15 dies. Me’n vaig satisfet de Silverstone i convençut de poder millorar aquest any que ens plantegem d’aprenentatge”.

En les dues primeres sèries qualificatives, disputades el dissabte (dia 26), fregant la 12a posició, sobretot en la inicial que va completar en la 14a plaça a menys de 2” del pilot nord-americà Cole Keatts, com a millor resultat. El timing de l’escenari britànic (dues sèries qualificatives es corrien durant la jornada següent) donava l’opció de fer modificacions després d’haver competit en el circuit, així ens ho va explicar Llovera al final del meeting: “Veient els parcials de les diferents voltes, vam apreciar que el primer parcial, sobre asfalt, era sens dubte on perdíem les opcions de lluitar per guanyar posicions en la classificació. Vam decidir fer uns canvis en els reglatges del proto per millorar, sobretot, en aquesta zona del traçat”.

Els resultats no van acompanyar, però segons l’opinió de Llovera les reaccions del cotxe van millorar: “Les modificacions es van notar de manera positiva a la zona d’asfalt. De tota manera les opcions d’entrar en les semifinals es van acabar en tenir una virolla en l’última qualificativa. Ha estat una pena, perquè estava prop dels meus rivals en la sèrie i ells han estat entre els 12 millors”.

Una vegada acabada la seva participació a Silverstone, Llovera i PCR Sport es van posar a treballar en la logística del proper meeting, que es disputarà a Noruega dins de 15 dies. Aquestes eren les possibilitats que contrastaven: “Estem treballant la possibilitat d’anar, una part de l’equip directament a Noruega, o negociar la possibilitat que algun dels equips, ens portés el cotxe fins a l’esmentat país. Com a última opció ens queda tornar a Oristá i fer el desplaçament la setmana vinent. Són uns 5000 km, que intentarem evitar”.

Com bé avança Albert, la tercera cita del Campionat del Món de Rallycross2 es disputarà, els dies 8, 9 i 10 de juny, en un dels escenaris mítics d’aquesta especialitat automobilística, ens referim al circuit de Hell a Noruega.

Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada