Albert Llovera apunt per al retorn al RX 2019

Després d’un mes i mig d’inactivitat en el calendari del Campionat del Món de Rallycross (RX), Albert Llovera i el seu equip (PCR Sport) han tingut temps, tant de recuperar forces com de treballar en les novetats que presentaran en el Proto, en el circuit de Lohéac – Bretanya. El meeting de França, es el penúltim vàlid per al certamen FIA de l’especialitat.

El circuit de la localitat de Lóheac serà l’habitual centre neuràlgic de la prova francesa. La pista del circuit esmentat té un recorregut total de 1,07 km, dels quals el 33% són de terra i la resta d’asfalt.
El pilot de Fiat coneix la pista francesa en la qual, segons la seva opinió, va protagonitzar la millor actuació del RX2 18, encara que una burxada en l’última qualificativa, va marcar el resultat final de Llovera.

Com comentàvem, malgrat estar de vacances, Llovera i el seu equip fa dies que treballant en la seva mecànica, així ens ho explicava: Ens hem centrat en la posada a punt de l’accelerador electrònic, una modificació que ens ha d’ajudar molt en aquesta recta final de temporada. La setmana passada vam estar a Suècia i gairebé el vam deixar al 100%.
Ens va quedar algun detall en el qual continuarem treballant a Lohéac per aconseguir que l’esmentat accelerador ens donés tota la seva potència.

És evident doncs, que Llovera ha aprofitat el temps d’inactivitat del calendari RX2 de la present temporada, encara que lamenta: Que després d’uns mesos de juny i juliol molt densos amb moltes carreres, sense gairebé temps per fer el mínim manteniment de la mecànica, ara ens trobem amb la prova de França, penúltima del calendari, i l’última no es correrà fins a principis de desembre (Sud Africa).
Així doncs, no podrem valorar del tot les últimes modificacions fetes en la mecànica, fins d’aquí a 3 mesos, com a mínim.

Albert Llovera tindrà l’ocasió de reconèixer in-situ el traçat de Lohéac el divendres (dia 30), just el dia abans que comenci a funcionar el cronòmetre oficial en les mànegues qualificatives. L’última mànega qualificativa (4a), les semis i final es disputaran el diumenge (dia 1 de setembre).