La primera edició del Ral·li Terres Altes de Lorca, disputada ara fa un any, es va saldar amb el triomf absolut Albert Llovera-Àlex Haro al volant de l’Abarth Grande Punto S2000. Dissabte que ve, dia 8, es disputarà la segona edició de la prova de l’Automòbil Club de Lorca i els pilots d’Abarth estaran en el podi de sortida amb l’objectiu d’estar entre els millors d’una cursa que ha generat molta expectació en el seu debut en el Campionat d’Espanya de Ral·lis de l’especialitat.

El recorregut previst per l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, tindrà un total de 281,24 km dels quals 97,40 km seran de velocitat, repartits en 8 especials (4 diferents). A manera de novetat cal esmentar que es premiarà la millor passada en un salt que es troba situat en la meitat de l’especial C, primera del bucle que es disputarà per la tarda. Les especials a disputar seràn: A (7,70 km) i B (13,30 km), configuren el bucle inicial que es disputarà dues vegades, mentre que les especials C (13,30 km) i D (14,40 km) estaran en l’escenari que hauran de superar els equips en les seccions finals del ral·li.

Llovera es va desplaçar a Lorca (Múrcia), via Madrid, per complir un dels molts compromisos socials, en aquest cas una conferència, en els quals ha hagut de fer acte de presència en aquesta primera part de la temporada, així explicava Albert aquest vessant de la seva activitat professional: “No hi ha dubtes, aquesta primera part de la temporada ha estat marcada pels desplaçaments, per tenir un contacte directe amb els sponsors, possibles sponsors i actes socials en els quals, l’objectiu és intentar transmetre les meves experiències, tant d’aspectes esportius com d’altres facetes de caire més general però, sempre en relació amb el món dels discapacitats. Precisament a Lorca, el proper dijous a la nit (a partir de 20h00) faré una conferència sobre com superar les barreres que els discapacitats ens trobem en el dia a dia. Aquesta conferencia està organitzada per a l’associació ASDIFILOR de Lorca.

De les paraules del pilot d’Abarth, es desprèn que no ha tingut massa temps per realitzar proves al volant del seu Grande Punto S2000, amb aquestes paraules comentava com afronta la prova de Lorca: “Després dels problemes de la cita inicial, és molt important per a nosaltres estar entre els millors a Lorca. Malgrat tot el temps a passat molt de pressa i no hem pogut disposar del motor en condicions fins a aquesta mateixa setmana. A PCR Sport han hagut de treballar contra-rellotge, estarem en el podi de sortida de Lorca. Abans, encara intentarem fer alguns quilòmetres en una pista propera a Lorca per estirar músculs i recuperar sensacions al volant del S2000 d’Abarth”.

El centre neuràlgic del II Rallye Terres Altes de Lorca estarà situat en el Centre Comercial Parc Almenara, on és situarà la logística de la prova i l’oficina de control de la carrera.

La carrera s’iniciarà a les 8h30 del proper dissabte (dia 8). Els equips que ho hagin aconseguit superar el recorregut esmentat, faran la seva entrada al parc tancat final a partir de les 17h55.

(Text i foto: Fotoesport)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada