debatAquest divendres 22 d’agost tindrà lloc un diàleg sobre el futur de la Unió Europea (UE) a la Seu d’Urgell que anirà a càrrec de l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, i el president del CIDOB i ex eurodiputat, Carles Gasòliba. L’acte s’iniciarà a les set de la tarda al centre cívic El Passeig i serà moderat per Mireia Font, gerent del Consorci LEADER Alt Urgell-Cerdanya.

El diàleg forma part de les activitats lligades a l’exposició “#dretscompartits” que es pot veure fins al 24 d’agost al mateix centre cívic, la qual fa un recorregut pels drets que tenim com a ciutadans europeus.

Compartir drets a les xarxes socials

L’exposició ‘#dretscompartits’ és una mostra itinerant que convida els visitants a conèixer els seus drets, a exercir-los plenament i a donar-los a conèixer al seu entorn. La mostra consta de 24 panells que ofereixen informació sobre diferents drets i que incorporen codis QR que permeten compartir-los in-situ a les xarxes socials a través dels telèfons mòbils i tauletes. Alhora, s’ha creat l’etiqueta #dretscompartits per tal d’aplegar el contingut relacionat amb l’exposició que es va generant a la xarxa.

Recordem que l’any 2013 va ser designat per la UE com l’Any Europeu dels Ciutadans amb la voluntat, també, de posar les persones al centre del debat. El 2014 s’han continuat desenvolupant activitats de l’Any Europeu dels Ciutadans.

Formació a l’Oficina Jove sobre Servei de Voluntariat Europeu

D’altra banda, el pròxim dilluns 25 d’agost, a les deu del matí, tindrà a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell una formació adreçada a tots aquells joves que estiguin interessats en realitzar un Servei de Voluntariat Europeu. Aquest servei s’emmarca dins dels Programes de Mobilitat que ofereix la UE, Erasmus+.

Completarà la jornada la xerrada sobre polítiques de joventut de la UE que anirà a càrrec del director d’Eurolocal, Joaquim Millan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada