Albert Batalla assisteix a la sessió del Parlament

Contràriament al que s’havia anunciat a primera hora d’aquesta tarda, Albert Batalla ha assistit a la sessió del Parlament de Catalunya, un cop el President Carles Puigdemont ha anunciat que deixava en mans d’aquest òrgan la decisió respecte a l’aplicació per part del Govern de Madrid de l’article 155 que suspendrà l’autonomia.

‘No tenim garanties suficients per a justificar la convocatòria d’eleccions al parlament avui. El meu deure era intentar-ho, per evitar l’impacte a les nostres institucions de les mesures de l’article 155, que són fora de la llei. No accepto aquestes mesures, perquè són injustes i abusives i perquè amaguen l’acció venjativa de l’estat espanyol’, ha manifestat Puigdemont.

‘He intenat obtenir les garanties. Crec que he obrat amb responsabilitat, però no he obtingut una acció responsable per part del PP, que ha intentar aprofitar l’avinentesa per crear més tensió. Correspon al parlament de fer allò que consideri la majoria per respondre a la mesura del 155’, ha afegit.

D’aquesta manera quedava sense efecte la mesura anunciada pel diputat i alcalde de la Seu d’Urgell que, de la mateixa manera que altres parlamentaris, havia anunciat mitjançant les xarxes socials que renunciava al seu càrrec i a la militància al partit com a protesta pel fet que durant unes quantes hores s’assegurés que el president català anunciaria la convocatòria d’unes eleccions autonòmiques. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.