Als Peixos us sortiran les coses bé del 14 al 20 d’octubre

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Dins de casa podeu tenir alguna situació complicada relacionada amb tema de diners, estaria bé que us agaféssiu el tema amb calma perquè sinó us podeu discutir amb la família per una cosa que té una solució senzilla i de bon fer, si la busqueu. També heu de tenir present que seran uns dies per cultivar el vostre cos, serà un regal.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si trenqueu relacions d’amistat en aquests dies, bàsicament serà perquè sentiu que heu de renovar la vostra vida i us sembla que les persones que us acompanyen no tenen el que vosaltres necessiteu. De totes maneres no cal ser tan dràstics, podeu fer les coses de manera més tranquil·la només deixant distància i prou, sense trencar.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estareu una mica somia truites, això us farà estar més distrets del que us convé. La conseqüència d’això seran els oblits, la pèrdua de coses i les distraccions. Ja us podeu posar les piles que si no acabareu ben enfadats amb vosaltres mateixos i no cal. Ja us he posat sobre avís, ara només caldrà que estigueu més atents al que feu.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tindreu uns dies amb el caràcter força pujat de to. Estaria bé que us agaféssiu les coses amb filosofia i tranquil·litat, ja que estareu a la que salta i és important controlar la situació per no crear malestar. De fet la sensibilitat també us farà adonar-vos de les coses divertides que us passaran, mireu de quedar-vos amb aquestes.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Tindreu facilitat per aconseguir el que us fa falta per tirar endavant els vostres projectes. Cal que sigueu conscients de que qui alguna cosa vol, algun esforç ha de fer. Les coses no venen soles i és bo implicar-se amb el camí que es té pensat fer. No us deixeu emportar pels dubtes que al llarg d’aquests dies estaran molt presents.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La relació amb la mare pot anar molt bé, és fàcil que pugueu parlar i que trobeu la manera d’arribar a un acord en les diferències que teniu en el vostre tarannà natural. Tindreu bones idees en el camp dels amics, a l’igual se us acudeix fer alguna trobada o sortida en la que us ho passareu molt bé tots plegats, a gaudir que ja toca.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tindreu remogudes en el camp dels diners, haureu de mirar de controlar el tema perquè les coses estant una mica variables i amb perill de que se us escapin els diners tontament en despeses que no convenen. A banda d’això en el camp dels estudis hi podeu trobar refugi i us pot ajudar el fet de la facilitat de concentració que tindreu.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La comunicació amb els demés se us farà fàcil i us entendran molt bé a l’hora de fer el que els hi demaneu. Tot i així cal que no us repengeu amb els demés per poder tirar endavant i que feu passos per aconseguir el que voleu, sols i decidits. Amb els amics podeu tenir moments molt bon i divertits, cal que vosaltres feu els plans.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Anireu directes al gra amb tot, fins i tot massa, ja que us podeu trobar en que alguna persona important de la família es posi una mica nerviós per la vostra manera de tractar algun tema més relacionat amb les emocions. Per tant tema de parella millor no donar opinions i deixar que cadascú s’espavili amb les seves relacions emocionals.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La necessitat d’estar pendents de la vostra economia serà motiu de molta concentració i del fet de negar-vos a fer coses per no gastar més del que voleu. Està molt bé fer una previsió del tema diners però tampoc cal fer un excés de control ni de privacions. Només cal estar al cas de les prioritats, així serà més fàcil tot plegat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Seran mals dies si us dóna per jugar en jocs d’atzar, fàcilment podeu entrar en una roda forçada per aconseguir guanyar i sobretot us encaparrareu en que heu d’aconseguir arribar als vostres objectius en el camp de joc. Us recomano que poseu una bona part de seny i que enfoqueu les vostres energies en algun sentit mes de profit.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Sembla que les coses us surten bé, sense un excés d’esforç tot rutlla i en pocs moments us venen solucions bones tant en tema econòmic com en tema personal. Aprofiteu aquests moments per gaudir de la bona companyia de la família i dels amics també. Els estudis us poden anar bé, tot i que cal que us poseu les piles que teniu mandra.

TOTES LES NOTÍCIES