Els  espanyols cada vegada consumeixen més tecnologia. Això és el que demostra un estudi dut a terme per Backet Market a partir de l’informe per l’Observatori Cetelem sobre el consum tecnològic durant l’any 2016.

Segons els càlculs de Backet Market, i abans que arribi nadal, els espanyols han gastat en tablets, smartphones, ordinadors i altres productes d’aquest àmbit, una mitjana de 316 euros aquest any. Aquesta xifra suposa un creixement substancial respecte a les xifres de l’any anterior en què els espanyols havien gastat 213 euros de mitjana, és a dir 103 euros menys.

El CEO de Backet Market Thibaud de Larauze assegura que el creixement en el consum es deu en gran part al desenvolupament del comerç tecnològic a través de la xarxa i de les ofertes d’ocasió que llancen les grans superfícies espanyoles en productes d’aquest tipus. En el primer cas podem comprovar que actualment el 42 per cent de les compres que es realitzen a Espanya s’efectuen a través d’internet. A l’informe també s’apunta que aquest creixement es troba focalitzat en la franja d’edat compresa entre els 25 i els 34 anys.

Així mateix, l’estudi afegeix que també ha pujat la intenció de compra per 2017 en 2 punts percentuals.

A tot això hem de sumar un fet més impactant encara: s’espera que el 20 per cent dels espanyols comprin algun article tecnològic aquest Nadal.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada