El  Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) ha acollit una jornada sobre eines disponibles per a la digitalització integral dels ajuntaments, en la qual hi han participat 45 tècnics municipals del Pirineu. Una part dels assistents ho han fet de manera presencial, mentre que la resta han seguit la jornada per videoconferència des del consells comarcals de l’Alta Ribagorça, la Cerdanya i el Pallars Jussà.

La primera ponència de la jornada, amb el títol “Què és l’e-SET i què pot aportar al meu ajuntament?”, l’ha presentada la subdirectora de Tecnologia i Serveis del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), Marta Arderiu. L’e-SET és un mètode de treball, provat en 50 ajuntaments petits, que implanta la digitalització integral de la gestió interna i impulsa la cultura digital de l’organització.

La segona ponència ha estat dedicada a explicar l’experiència de la implantació de l’e-SET en un Servei d’Assistència Tècnica (SAT) del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, concretament el de Baix Pallars, que ha exposat la seva responsable, Núria Agulló. La ponència que ha tancat la jornada és la que portava per títol “Qui ens pot ajudar en la implementació?” i que ha permès conèixer el programa de suport de la Diputació de Lleida per a la implementació de l’e-SET i de les solucions tecnològiques a aplicar. N’ha fet l’exposició Gerard Serra, assessor en projectes d’innovació tecnològica de la Diputació de Lleida.

La jornada ha estat organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya i la Diputació de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada