El Consell de Ministres ha adjudicat l’execució dels treballs d’arranjament de la carretera del Coll d’Ordino, unes obres que formen part del conjunt d’actuacions previstes de manteniment en aquesta ruta que comunica Canillo i Ordino.

El projecte ha recaigut en l’empresa COPSA per un import de 277.657 euros i un termini d’execució de tres mesos. Les obres contemplen quatre trams de la CS340 i que suposen un total de 292 metres. D’aquesta manera, els treballs serviran per refer els murs de sosteniment i del drenatge superficial de la carretera.

Els treballs de manteniment i inversió previstos, que tindran continuïtat en els pròxims exercicis, es fan en base a l’estudi d’actuacions a la zona que el Govern va rebre el passat febrer i que assenyala un important dèficit d’inversions i manteniment tant a la carretera del coll d’Ordino com a la CS 240 , coneguda com la carretera de Montaup.

En aquest sentit, el Govern va ajudicar el passat 3 de setembre els treballs de manteniment a la carretera de Montaup en un tram de 105 metres, per un import de 90.951 euros.

1 comentari

  1. I quan pensen arreglar el pont del riu Madriu en l’encreuament de la carretera d’Engolasters i de la Comella.Ja fas mes d’un any que hi ha posades unes valles i nomes hi ha pas per un cotxe. Es una carretera on hi ha molt transit, ja que dona acces, a part de les urbanitzacions, al cementiri de les Escaldes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada