‘Això és Hollywood’

Aquesta frase, potser més típica unes dècades enrere, s’utilitzava tant per a expressar una cosa sensacional dient, com per a fer referència a una festa extralimitada, o a una situació rocambolesca. Suposo que al final aquest mític lloc creador d’il·lusions es podia utilitzar de moltes maneres a l’hora de nomenar-ho. Encara que habitualment era una expressió utilitzada per a moments que encara que no fossin controlats si eren per a referir-se a algun tema positiu. Potser avui dia s’ha perdut una mica d’aquesta actitud positiva que es tenia antany.

Potser és normal que aquesta actitud positiva s’hagi perdut perquè encara existeixen persones i empreses que no s’han recuperat de l’última crisi que ja ens amenacen amb una altra. Però l’actitud és una cosa molt interior nostre que no hem de permetre que ens enfonsin. No dic que hàgim de conformar-nos amb el que ens toca, ni tampoc que ens convertim en rebels. Sempre podem pensar com a Hollywood que hi haurà un final feliç.

Encara que la realitat és que si busquem un punt d’equilibri i mirem per com canviar el nostre entorn sense pressa però sense pausa, les coses a poc a poc aniran canviant i tal vegada i només tal vegada val la pena ara tornar a posar de moda una gran frase que també ens ve d’allí que diu. Si no és feliç llavors no és el final.