Aquest diumenge 18 de febrer, a les sis de la tarda i al Teatre Municipal de Berga, l’Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus, conjuntament amb alumnes de les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell, oferirà a Berga el concert simfònic, que aquest any es titula “Això és ficció”. Es tracta del novè projecte simfònic de l’escola municipal de música de Berga que va assumir el Conservatori de música dels Pirineus des de la seva creació, ampliant àmbit d’acció i l’intercanvi d’experiències entre alumnes del Berguedà, la Cerdanya i l’Alt Urgell.

El concert d’aquest any, dirigit novament per Oleguer Aymamí, presenta un repertori relacionat amb el poder de la música per fer reals les ficcions. És per això que el repertori el composen bandes sonores molt conegudes com “Batman” o “Joc de Trons” però també músiques relacionades amb la fantasia de compositors d’origen rus  com Txaikovski, Rimsky-Kórsakov, Stravinsky i Xostacóvitx. Novament s’oferirà a la ciutat l’oportunitat de presenciar un concert simfònic de gran qualitat mostrant el treball i l’esforç d’uns 70 estudiants de música de les tres comarques que formen el Conservatori dels Pirineus.

Les entrades dels concerts de pagament es poden adquirir a la web tictactiquet.com i tots els alumnes  del Conservatori dels Pirineus i de les tres escoles municipals de música tenen entrada gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada