Així va ser el ‘tsunami’ que va entrar al Punt de Trobada durant l’esllavissada

Són imatges de l’interior del Punt de Trobada en el moment de l’esllavissada de roques, terra i aigua del passat dissabte a la carretera CG-1 davant del centre comercial. En la gravació de la càmera de seguretat de l’establiment es pot observar com l’aigua entra amb molta força i s’emporta tot el que troba davant.

 

2 comentaris

  1. La naturaleza es molt sabia e inteligent, ens estén carregant Andorra. Tantas edificaciones, chalets, obras obras y obras. Fa ara vint anys vaig vindre a viure aquet país tan marevellos y bonic per la Seva naturalesa, y ara nomes veig que ens estén carregant la montaña y el cambi climatic no ayuda. Es una lástima y en fa molta pena ke la auténtica andorra, la que tots conexein, desaparegui. Aixo nomes acaba de comensar, tiempo al tiempo
    Si no posem remei y colaboren tots, Andorra se va a pike

  2. Ja he dit en altres medis, que tenim una flor al cul i ens ha de servir d’advertiment. Si això arriba a passar a les 10 del matí i no a les 6h… Ho compararíem amb l’accident del Monsa.
    I no ve de gust recordar aquella tragèdia.
    Som afortunats. Ara toca corregir els problemes abans de que passi rés pitjor, que aquesta zona de moment no és gens segura.

Comments are closed.