Són imatges de l’interior del Punt de Trobada en el moment de l’esllavissada de roques, terra i aigua del passat dissabte a la carretera CG-1 davant del centre comercial. En la gravació de la càmera de seguretat de l’establiment es pot observar com l’aigua entra amb molta força i s’emporta tot el que troba davant.

 

2 comentaris

  1. La naturaleza es molt sabia e inteligent, ens estén carregant Andorra. Tantas edificaciones, chalets, obras obras y obras. Fa ara vint anys vaig vindre a viure aquet país tan marevellos y bonic per la Seva naturalesa, y ara nomes veig que ens estén carregant la montaña y el cambi climatic no ayuda. Es una lástima y en fa molta pena ke la auténtica andorra, la que tots conexein, desaparegui. Aixo nomes acaba de comensar, tiempo al tiempo
    Si no posem remei y colaboren tots, Andorra se va a pike

  2. Ja he dit en altres medis, que tenim una flor al cul i ens ha de servir d’advertiment. Si això arriba a passar a les 10 del matí i no a les 6h… Ho compararíem amb l’accident del Monsa.
    I no ve de gust recordar aquella tragèdia.
    Som afortunats. Ara toca corregir els problemes abans de que passi rés pitjor, que aquesta zona de moment no és gens segura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada