Uns dels usuaris més afectats per l´avaria en el servei d´internet han estat els propietaris d’alguns comerços en els quals els clients volien pagar amb targeta.

Els datàfons per realitzar aquests pagaments necessiten connexió a internet i la caiguda del servei ha impossibilitat que restaurants, hotels, gasolineres, supermercats i altres establiments poguessin cobrar els clients amb els terminals de punt de venda. “Com a negoci ens afecta moltíssim, hi ha cues i la gent no pot pagar”, explica el propietari d’una cafeteria.

La mateixa situació es repeteix als supermercats afectats. Una de les dependentes exposa com “la gent marxa perquè no tenim en funcionament els TPV´s i s’enfaden perquè no porten efectiu”. “Volen pagar mab targeta i els has de donar l’opció de tornar més tard o un altre dia”, comenta el propietari d’un bar d’Andorra la Vella.

La incidència tècnica ha afectat també les primeres hores de la jornada laboral d´altres sectors. La caiguda d´internet ha provocat, per exemple, que no es pogués consultar el correu electrònic ni accedir a les intranets privades d´alguns negocis. Aquestes afectacions han limitat també la gestió i les tasques habituals d´un matí qualsevol als negocis.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada