A nosaltres ens ha fascinat i esperem que a tu també. Et mostrem un vídeo que ens fa viatjar en el temps… a la dècada dels 60, quan era normal que en un saló de perruqueria et apliquessin una màscara d’ou… Segur que aquest vídeo de British Pathé et fascinarà tant com a nosaltres…

La protagonista de la història és Stephanie, una jove de look beatnik, que camina pel carrer quan s’atura davant del saló de bellesa de Mayfair, on, segons indica la veu en off, “les dones intel·ligents i elegants confien la cura de la seva imatge”.

Mayfair és un saló de bellesa integral, on tenen cura del teu cabell amb una màscara a base d’ous batuts com ha canviat el món de la perruqueria!, per després tenir cura del teu rostre, maquillatge, i fins i tot l’outfit.

Després que la perruquera marqui el cabell de la nostra protagonista amb rul·los, tan usats en els seixanta, i els cobreixi amb una xarxa, Stephanie passa a mans de l’esteticista.

Hi ha gestos que no han canviat al llarg de la història, com el mim amb què les esteticistes t’atenen quan et fan un tractament. No només tenen cura de la teva pell, tenen cura de tu i del teu benestar!

Després d’aplicar una crema facial i realitzar-li un profund massatge, l’esteticista cobreix els ulls de Stephanie i li aplica una màscara. Després del temps d’exposició, la retiren i polvoritzen la cara amb un tònic antioxidant.

A continuació, maquillen les ungles i el seu rostre, seguint les tendències més actuals de l’època. Procedeixen al pentinat i, finalment, ja tenim a Sthephanie amb un look molt més sofisticat, amb un vestit de còctel, lluny del look beatnik de les primeres imatges del vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada