Air Andorra preveu oferir cinc vols diaris entre la Seu i l’aeroport del Prat

aeroport-seuLa companyia aèria Air Andorra, de recent creació, comença a comunicar els seus objectius. Després d’anunciar que vol convertir l’Aeroport Pirineus-la Seu en la seva base d’operacions, la nova empresa ha avançat que aquest estiu vinent vol estrenar una ruta que connecti la Seu amb l’aeroport del Prat, a Barcelona.

La companyia volarà amb avions amb una capacitat de fins a 48 places, en totes dues direccions. A més a més, el pla de negoci contempla oferir fins a cinc vols diaris, segons ha informat el diari econòmic Expansión.

Air Andorra, amb seu social al Prat de Llobregat, està formada per capital andorrà i també català, amb un capital social de 100.050 euros. Segons l’informe mercantil de l’empresa, que data del passat mes d’agost, el seu objecte social és “la realització de totes les activitats i operacions de trànsit aeri, regular i no regular amb aeronaus, de persones, maletes, mercaderies, passatgers, càrrega i correu, tant per compte propi com per a tercers”.

El projecte el lidera Patrick Pérez, propietari dels grans magatzems Pyrénées, juntament amb Joaquim Miró, de Tag Systems, i Francesc Xavier Babot. Tot i aquesta presència del Principat, de moment el Govern andorrà seguirà sense implicar-se en el finançament de la infraestructura.