Air Andorra preveu fer deu vols diaris entre la Seu i Barcelona

aeroport-seu

Air Andorra va desgranant més detalls de quin és el seu projecte de vols regulars entre l’aeroport de la Seu i Barcelona. Segons ha publicat El Periòdic, la nova companyia planteja fer fins a deu vols diaris, en els moments de màxima demanda, que connectin l’Alt Urgell i l’aeroport del Prat en 25 minuts.

El bitllet tindrà un cost d’uns 75 euros per persona. El viatge es farà mitjançant un avió turbohèlice amb capacitat per a 46 passatgers. La companyia, impulsada des d’Andorra però que ara té capital majoritari català, preveu invertir sis milions d’euros en la compra i adaptació de l’aeronau, que té deu anys d’antiguitat.

Segons les mateixes informacions, des d’Air Andorra han reconegut que la prioritat inicial del projecte són grups de turistes de poder adquisitiu alt, principalment provinents de Rússia i Israel, que aterrin a l’aeroport del Prat i vulguin visitar el Pirineu, amb les estacions d’esquí d’Andorra com a destí més sol·licitat. En aquest sentit, no es descarta oferir un servei addicional de taxi fins a l’hotel.

Si el projecte funciona, Air Andorra estudia oferir connexions amb d’altres aeroports com ara Palma, Madrid i Tolosa de Llenguadoc.