Ainara Revuelta rep la mellada de la fundació “Flamme of Peace” per la seva participació a l’ARTCAMP

La jove artista andorrana, Ainara Revuelta, exposa al projecte “Art jove per la PAU 2018” que des d’ahir i fins demà se celebra a l’Acadèmia de Belles Arts de Viena (Àustria). Hi exhibeix 5 de les seves obres i dona a conèixer el projecte ARTCAMP que mitjançant l’art contribueix en els esforços internacionals en curs per promoure la “cultura de la pau” i el “respecte per la diversitat”.

Ainara Revuelta, ha estat seleccionada per la Fundació “Flamme of Peace” juntament amb 15 artistes més per rebre la medalla que concedeix a ciutadans que contribueixen en l’assoliment d’un món millor, com és el cas de Revuelta amb la seva participació i compromís amb l’ARTCAMP. La cerimònia de lliurament de les distincions va celebrar-se ahir al vespre en l’acte d’inauguració de l’exposició i va anar a càrrec de la presidenta de la fundació, l’Arxiduquessa Herta Margarete Habsburg-Lothringen. En la cerimònia, Ainara Revuelta va agrair el premi i familiaritzar al públic amb l’ARTCAMP. El Departament de Cultura d’Àustria patrocina aquesta iniciativa en el marc de la Presidència d’Àustria al Consell de la Unió Europea. 70 artistes d’arreu del món menors de 40 anys presenten les seves obres i debaten al voltant del concepte pau en ocasió del centenari de la fi de la 1era Guerra Mundial per destacar la contribució que els joves artistes poden fer en pro de la pau.

Avui al vespre, l’artista del Principat presenta el projecte ARTCAMP en detall i parlarà de la seva experiència en el simpòsium organitzat per debatre sobre la pau, juntament amb ponents de la Universitat de Belles Arts i de la Universitat d’Història de Viena. La participació d’Andorra ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració entre el Ministeri d’Afers Exteriors d’Andorra i la seva Ambaixada a Àustria i la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO.

TOTES LES NOTÍCIES