L’empresa explotadora de l’aigua de la font d’Arinsal encara no sap com s’ha pogut produir la contaminació de l’aqüífer. La investigació continua oberta i la companyia no descarta cap hipòtesi. El que sí té clar és que no hi ha cap afectat a França, ja que no hi tenia cap contracte amb cap empresa. A causa del tancament, Aigua del Pirineu lamenta que no pot fer front als pagaments.

Continua la investigació del Govern per determinar l’origen de la contaminació que ha causat més de 4.000 afectats a Catalunya. Aigua del Pirineu, que encara no sap com s’ha pogut produir i no descarta cap hipòtesi, es mostra plenament disposada a col·laborar-hi.

De moment, segons la companyia, la investigació apuntaria que seria un cas fortuït i que l’empresa explotadora de la font d’Arinsal podria no tenir-hi responsabilitat. Confien, això sí, que finalment se sabrà la causa de la contaminació.

Pel que fa la reclamació de més de 500 afectats a Catalunya, que demanen 150 euros per dia de malaltia a la distribuïdora, Eden Springs, és una qüestió que tractaran en funció del resultat de la investigació. En qualsevol cas, és un tema que, des de l’empresa diuen que quedaria en mans de les asseguradores.

El que és clar, diuen, és que no hi hauria cap afectat a França, ja que no hi tenien cap contracte amb cap empresa.

La companyia recorda que, a causa del tancament, no és viable i que no pot fer front als pagaments.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada