L’alcalde de la Seu d’Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Albert Batalla, i la regidora urgellenca de Salut, Montserrat Bonet, han visitat al Sant Hospital el primer nadó nascut aquest 2018 a la ciutat. És el nen Ahren Font Plana, que ha arribat al món aquest dilluns, 1 de gener, a les 22.06.

L’Ahren ha nascut amb una alçada de 47 centímetres i un pes de 2,720 quilos. Batalla i Bonet han felicitat la mare, Anna Plana, i el pare, Josep Font, i els han lliurat una planta.

La parella viuen a Llessui, a la comarca veïna del Pallars Sobirà, i aquest és el seu segon fill, atès que ja tenen un altre nen de quatre anys. De fet, la mare, nascuda a Navata (Alt Empordà), és coneguda pel fet que ara fa vuit anys es va instal·lar a viure al Pallars Sobirà per treballar com a pastora. A més a més, aquest darrer any la família ha protagonitzat un popular espot televisiu de la marca d’aigua Veri, en què Anna Plana narra personalment la seva experiència i tot el que el Pirineu li ha aportat a nivell professional i vital.

Des del Sant Hospital de la Seu d’Urgell han informat que al llarg del 2017 al centre mèdic urgellenc hi ha hagut 134 naixements. Una xifra que se situa a mig camí entre la del 2016, quan es va arribar fins als 145, i el 2015, quan n’hi va haver 128.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada