Ahmed Keshta dóna una obra valorada en 2.500€ a la Fundació Tutelar

esculturaL’artista andorrà d’origen egipci Ahmed Keshta ha fet  donació  de l’obra: Avantprojecte (Caos) valorada en 2.500€ a la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra.

l’esmentada fundació agraeix la generositat d’aquesta valuosa contribució i valora el suport que amb aquest gest, l’artista dóna a la institució. L’obra romandrà exposada a la seu de la Fundació.

Ahmed Keshta: Nascut a Giza (Egipte) l’any 1978. Va créixer en el sí d’una família d’artistes, de pare i mare escultors, des de petit va veure amb claredat que en el futur ell també ho seria. Tot i així l’any 1996 es va inscriure a l’Helwan University del Caire a la Facultat d’arts aplicades a la branca de disseny d’interiors, però passat el primer any es va traslladar a la branca d’escultura, en la que es graduaria amb distinció d’honor l’any 2002.

És membre del sindicat d’artistes plàstics del Caire i del Sindicat de dissenyadors d’arts aplicades del Caire (UNESCO).

Va rebre una beca del Goethe Institut del Caire per anar a estudiar a la Kunst Academy de Munich. Finalitzada la seva estada a Alemanya i fortament atret per l’art espanyol es traslladà a Madrid i posteriorment a Andorra on resideix en l’actualitat.