gossos

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i el director d’Agricultura, Landry Riba, s’han reunit aquest dimarts al matí amb els representants de les associacions protectores d’animals per començar a treballar conjuntament en la modificació de la llei de tinença i protecció d’animals.

En aquesta primera reunió s’ha presentat l’esborrany de la modificació a les associacions, amb la voluntat de millorar aspectes relacionats amb el benestar dels animals i de perfeccionar les definicions actuals dels conceptes de maltractament i patiment dels animals, així com les infraccions contemplades a la llei i les sancions que s’en deriven.

En la reunió s’ha pogut tractar la part inicial del text i els assistents s’han emplaçat a una nova trobada, a principis de setembre, per avançar en els títols següents i anar concretant altres aspectes. El Ministeri continua treballant amb la intenció de presentar el text a tràmit parlamentari durant la tardor.

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha valorat positivament aquesta primera reunió, on han participat representants de les associacions Acana, Bomosa i Laika.

D’altra banda, la ministra ha recordat als assistents que es continua treballant en una possible modificació del codi penal i que aquesta també s’estudiarà conjuntament amb les associacions implicades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada