vinya-casa-auvinyaEl Govern ha aprovat, aquest dimecres, col·laborar en l’organització de la tercera trobada de microproductors de vi d’Andorra amb un ajut de 7.500 euros, per ajudar al foment i difusió de les produccions agroalimentàries i artesanals locals.

Des de la primera edició, al 2013, el Departament d’Agricultura ha participat en la trobada organitzada pel Comú de Sant Julià de Lòria i els quatre cellers productors de vi del Principat, facilitant els tràmits administratius d’importació i reexportació de mercaderies als productors estrangers. Per a aquesta tercera edició, la taula organitzadora ha sol·licitat al Departament d’Agricultura una partida econòmica, que ha estat aprovada en el marc del Programa d’ajuts indirectes en benefici de les produccions agroalimentàries locals de finançament d’esdeveniments de promoció de les produccions locals.

L’import màxim que permet atorgar el programa és de 7.500 euros, i aquest és el que s’ha acordat destinar a la trobada, i que s’abonarà directament a l’empresa Pass Andorra, contractada per a l’organització.

Foto: Casa Auvinyà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada