Aquest dilluns al vespre s’ha presentat, al Centre Cultural la Llacuna, la 21a edició de la revista Àgora Cultura, que se centra en els premiats del 2011, Elidà Amigó, Ann Marschke i Antoni Morell. L’esdeveniment ha estat conduit pel coordinador de la revista, David Sanz, juntament amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el ministre de Cultura, Albert Esteve, i tots tres han coincidit a destacar la importància que 21 entitats culturals es puguin ajuntar per tirar endavant aquesta mena de projectes.

La cònsol major d’Andorra la Vella ha estat la primera a parlar en l’esdeveniment de presentació de la 21a revista Àgora Cultural, i ha volgut dirigir-se a les 21 associacions que formen part de l’Àgora per reconèixer la tasca que fan pel bé de la cultura del país. A més, Ferrer, ha destacat el reconeixement que es fa a la revista als premiats del 2011, i ha assenyalat que ‘són tres persones excepcionals que han contribuït a la riquesa cultural d’Andorra’.

El ministre de Cultura, Albert Esteve, ha coincidit amb la cònsol a reconèixer la tasca dels tres homenatjats de la revista, i ha destacat com ‘són tres persones que han contribuït a fer més gran el nostre patrimoni cultural’. D’Ann Marschke ha subratllat la seva tasca per protegir el nostre paisatge, d’Elidà Amigó el fet de ser una dona referent per al país, i a Antoni Morell l’ha definit com ‘el pensador d’Andorra’.

Per la seva banda, el coordinador de la revista, David Sanz, ha destacat la necessitat d’aquesta mena de publicacions ‘per deixar constància’ dels reconeixements i del patrimoni cultural del país. La revista recull diversos escrits i fotografies centrats sobretot en els tres homenatjats, però també hi ha espai per a la poesia i per a d’altres articles culturals.

La setmana vinent, tal com ha informat Sanz, tindrà lloc l’entrega dels premis Àgora 2012 al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

1 comentari

  1. La nyonya (mandra somnolenta) que afecta el Govern fa que últimament només es vegin ministres en actes com aquest.I la majoria parlamentària on és. Suposo que fent la llarga migdiada de les vacances parlamentàries.

Comments are closed.