Afterwork per a apropar l’art als joves

Cartell anunciant l'afterwork “DISCO KHRÔMATIK” per a joves (Carnet Jove Andorra)
Cartell anunciant l’afterwork “DISCO KHRÔMATIK” per a joves (Carnet Jove Andorra)

El Carnet Jove Andorra i el Museu Carmen Thyssen Andorra organitzen un afterwork amb l’objectiu d’apropar l’art als joves d’una manera lúdica. L’afterwork “DISCO KHRÔMATIK”, tindrà lloc el proper dimecres 7 de juny a les 19.30 hores. El marc de referència és l’exposició “KHRÔMA. L’univers emocional del color”, mostra que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

L’activitat combinarà la visita guiada a l’exposició amb una sessió de música amb la DJ Patricia Montovani i un pica-pica per als joves assistents. L’activitat es desenvoluparà a porta tancada i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. Hi poden participar totes les persones de 18 a 30 anys, usuàries del Carnet Jove.

La inscripció és gratuïta fins a completar l’aforament i cal inscriure’s a través del web  carnetjove.ad/afterwork.

Aquesta activitat s’emmarca dins de la col·laboració que l’Associació i el Museu mantenen, on s’inclou l’organització d’activitats adreçades al públic jove i la reducció en el preu de l’entrada al Museu per a joves d’Andorra i d’Europa posseïdors d’un Carnet Jove.  

TOTES LES NOTÍCIES