Avança en la vida, encara que això representi fer alguns canvis.

En la vida necessitem aquesta actitud, aixecar-nos, avançar, si caiem, si fallem, tal vegada ens costarà posar-nos en peus, però encara que sigui amb suport ho farem i seguirem donant passos cap a endavant. La qüestió és avançar. Tal com els bebès, ells prefereixen gatejar perquè això és més segur, hi ha menys probabilitats de caure, així nosaltres ens resistim als canvis, estem a la nostra zona de confort, on em sento segur i em costa sortir, encara que sàpiga que puc avançar més i ser prosperat em sento com el que gateja.

No et conformis amb aquest món sinó transforma’t, perquè comprovis quin és la voluntat de Déu, agradable i perfecta. Tal vegada és hora de deixar de gatejar en algunes àrees de la teva vida, i fer canvis, aixecar-te perquè vegis millor el teu horitzó, perquè miris en les altures, tindràs 2 mans lliures per afrontar qualsevol problema, per donar, per servir, per compartir, per estimar, per abraçar. Mentre més passos donis cap a endavant més segur et sentiràs. Tot ho fa el vèncer la por al nou, al canvi, passar la barrera del desconegut. Als bebès els vam mostrar alguna cosa que els motivi a aconseguir-ho, què et motiva a tu?. No podem viure sense propòsit, solament per sobreviure, donem passos i sabem per on anem, quina és la nostra meta.

Els canvis són part de la vida i no hem de fer resistència, el món canvia i la vida també pot fer-ho en només 60 segons, hem d’aprendre a acceptar que existeixen avanços i potser fins a vegades pensis que aquestes retrocedint d’una manera o una altra però tot forma part essencial de la vida. Quan vibrem en un despertar espiritual i emocional comencem a veure les coses des d’una altra perspectiva, la primera recomanació que et vaig a donar per a qualsevol circumstància de canvi és acceptar.

Acceptar amb amor els canvis per fluir,per abandonar la queixa i molt menys pensar per què a mi?

Si posem resistència a ells com sol succeir, llavors el procés trigarà més i es convertirà en “lluita”, “sacrifici”, càstig” i “problema”. Busca la base d’aquesta resistència per resoldre el conflicte, obrir-te a noves expectatives i trencar paradigmes. És molt pertinent el desenvolupament d’habilitats emocionals o Intel·ligència Emocional perquè això et permetrà veure el positiu de qualsevol situació que et succeeixi, t’ajudarà a eliminar els “però” que són un bloqueig i sabotejador que usem quan tenim “por”.

Tot són proves. Fem que la humilitat i la valentia banyin les vostres vides. Rega l’adversitat amb l’aigua del teu cor. Afegeix-li una mica d’esperança, enteniment i respecte. Busca la teva pròpia recepta. El dolor dóna oportunitats a l’ànima. Mostra el veritable sentit de la vida.

La naturalesa en la nostra mestra. Parar-nos a gaudir-la ens ajuda a recordar com brollen les possibilitats. Com se succeeixen els seus cicles. Ens ensenya a estimar els seus canvis. A gaudir el camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada