L’Àrea d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior ha organitzat, per al proper dissabte, un acte per celebrar el Dia dels drets de l’infant. L’esdeveniment tindrà lloc a la sala d’actes del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, dissabte 17 de novembre a partir de les 16 hores.

El Dia dels drets de l’infant és el 20 de novembre, quan es commemora l’aprovació de la Declaració dels drets de l’infant per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, que va ser l’any 1989. Per tal de compartir aquesta celebració amb els principals protagonistes, s’ha organitzat una activitat lúdica aquest dissabte, en la qual podran participar els infants i les seves famílies.

L’esdeveniment comptarà amb contacontes i tallers de ludoteca activa amb quatre ambients diferents: pintura, maquillatge, disfresses, construcció i experimentació. L’objectiu és que els infants puguin conèixer i treballar alguns dels seus drets a través d’aquestes activitats.

La jornada s’organitzarà en dos torns, un de 16 a 18 hores i un altre de 18 a 20 hores, i cada un d’ells començarà amb el contacontes.

A més, de les 17 a les 19 hores se sumaran a la celebració els personatges del Club Piolet, l’Andi, el Piolet i la Violeta.

La participació a l’activitat és gratuïta i no cal inscripció, i està oberta a tots els nens i nenes i les seves famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada