Adults de tercera edat

L’amor en una edat madura o en una edat avançada és un amor que deu i pot, per descomptat, ser com l’amor dels 20 anys.

Per descomptat que segueix existint atracció en edats avançades i l’amistat i l’afecte flueix i pot viure entre els dos com si fos la primera vegada. Personalment no crec que l’amor tingui edat, estic segur que les persones ens podem enamorar a qualsevol edat, sigui l’edat que sigui.

L’amor abans de res és un sentiment i les persones adultes, d’edat avançada o ancianes, tenen aquests sentiments i fins i tot més que els joves. Seria un error pensar que a aquestes edats, ja, les persones no poden enamorar-se.

Quina diferència podria existir entre un jove de 20 anys a un adult de 70? Jo realment no la veig. I vosaltres?

Dos individus que han estat separats o deixats de la mà de l’amor, poden trobar-se i agradar-se. Poden iniciar una nova aventura en l’amor i sentir papallones de la mateixa manera que les que van tenir al principi de les seves vides.

¡Iniciar una increïble i nova amistat en l’amor!

Quan les persones arriben a edats avançades, creuen que no poden tornar a sentir amor i fins i tot creuen que podria ser mal vist per familiars, amics o la societat mateixa, però és realment trist arribar a pensar una cosa així, perquè l’amor és el més bell que hi pugui haver en la vida i clar que és important que persones a edats avançades tinguin l’oportunitat de tornar a estimar com mai, perquè això els donarà una nova vida i segur això també podrà influir en la seva salut, allargant la prosperitat de vida.

Si sou una persona que per circumstàncies de la vida, esteu sol / a i ets una persona d’edat madura o avançada, si us plau escolteu-me:

Oblida’t de normes socials i de veus alienes. Només pensa en tu i en la teva nova oportunitat d’estimar, perquè tu ho mereixes igual que qualsevol altra persona. No importa l’edat que tinguis, el que importa és que siguis feliç en els teus dies i si la teva felicitat és tornar estimar, doncs endavant sense por i endavant amb tot.

L’amor no té edats i està més que demostrat que és així i si teniu l’oportunitat de sentir-vos vius, per què deixaríeu l’oportunitat de no sentir tal sensació.

En realitat no tindria cap sentit!

Estima com mai, sense por i abraça a la persona que estàs estimant en els teus dies molt orgullosament. Si teniu aquesta oportunitat, és perquè sou valents i perquè sou una persona guanyadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *