Totes les famílies urgellenques que van sol·licitar plaça per als seus fills i filles a la llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ de la Seu d’Urgell han obtingut plaça en aquest centre d’educació de 0 a 3 anys. Així es desprèn del llista d’admesos, exclosos i empats aprovada ahir per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament urgellenc.

Al respecte, el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jordi Martin, ha qualificat de “molt positiu el fet que es continuï donant cobertura la 100% de la demanda de places sol·licitades per part de les famílies, de la mateixa manera com ha anat succeint durant els cursos de l’actual legislatura”.

Matrícula

El període de matrícula a ‘Els Minairons’ per als nous alumnes de cara al curs 2014-2015 va del 5 al 14 de juny . Cal tramitar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.

La documentació a presentar és la següent: fotocòpia llibre de vacunes de l’infant; certificat mèdic i el número de compte corrent per poder domiciliar les mensualitats.

També s’obrirà una llista d’espera a partir del dilluns 16 de juny. Les sol·licituds s’hauran de presentar també a l’OAC.