El Consell de Ministres adjudicat aquest dimecres els treballs de redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament de dos nous Centres d’Atenció Primària: un a la Massana i un altre a Sant Julià de Lòria.

El projecte del nou CAP de la Massana serà redactat pels arquitectes Esther Pascal i Albert Villamayor, amb un termini d’execució de 7 setmanes i uns honoraris del 7,07% sobre l’import total de les obres executades. En aquest sentit, el Govern ha autoritzat una inversió inicial de 12.348 euros.

Cal recordar que el nou CAP de la Massana estarà ubicat al local que el Comú d’aquesta parròquia ha posat a disposició del ministeri de Salut i Benestar, d’uns 220 m2, i segons el programa establert pel SAAS amb un cost màxim d’uns 280.000 euros. El local es trobarà ubicat a l’Avinguda Sant Antoni, 33, al nou edifici que el Comú massanenc està habilitant per a diferents usos.

D’altra banda, la redacció del projecte del nou CAP de Sant Julià de Lòria ha recaigut en els arquitectes Lluís Ginjaume i Gerard Veciana, igualment per un termini d’execució de 7 setmanes i, en aquest cas, per uns honoraris del 6,86% sobre l’import total de les obres executades, reservant una partida de 12.348 euros.

El nou CAP de Sant Julià de Lòria estarà ubicat a la planta -1 de l’edifici propietat del Govern antigament conegut com a Hotel Glòria, ubicat a la Plaça Major de Sant Julià. La superfície d’aquesta nova infraestructura serà igualment d’uns 220 m2.

Aquests proyectes a la Massana i Sant Julià s’emmarquen en el desplegament de la reforma del sistema de salut i protecció social, orientades a potenciar i millorar les estructures d’atenció sociosanitària de proximitat, impulsada pel ministeri de Salut i Benestar. De fet, aquests dos nous centres se sumaran al que recentment ha estat licitat, el d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada