riu-santa-colomaEl Govern ha adjudicat els treballs de neteja, poda i desbrossa de la vegetació de ribera d’Andorra per aquesta campanya 2014 a l’empresa Avet Negre, per un import total de 53.138 euros. La durada prevista dels treballs serà com a màxim de tres mesos a partir de la data de signatura del contracte.

El Consell de Ministres va convocar el concurs el passat 23 de juliol. De les ofertes presentades, ha resultat guanyadora la d’Avet Negre, que compta amb un nombre important de feines recents en la neteja forestal, al mateix temps que ha presentat uns currículums vitae de personal qualificats, amb formacions i material de protecció adaptat, així com operaris especialitzats en motoserres i desbrossadores amb formació de seguretat laboral en temes de neteja i tala de boscos.

Els cinc lots afecten a trams de rius i torrents de les set parròquies. A Ordino es treballarà al Valira del nord, al riu de les Aubes i el riu de Segudet. A Sant Julià, els trams de millora seran al riu d’Os i el riu Runer. A Andorra la Vella els rius Gran Valira i el de la Comella també seran netejats.

A La Massana, els experts en neteja de rius actuaran als torrents dels Vilars, mentre que a Canillo ho faran al riu de la Bor i, finalment, a Encamp treballaran al riu Aixec, el Valira d’Orient i el Torrent Pregó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada