Adjudicats els treballs de modificació de la rasant de la CG1 a l’entrada d’Andorra per 2’6 MEUR

El Govern ha adjudicat els treballs de modificació de la rasant de la CG1 des del punt quilomètric 9,460 fins el 9,920, a la parròquia de Sant Julià de Lòria, per un import de 2.650.828 euros. El projecte ha estat adjudicat a la UTE formada pers les empreses TP Unitas Armengol & Montané, SAU i COPSA, que compten amb un termini d’execució de 45 setmanes per realitzar aquests treballs.

El Govern assumirà 2.186.831 euros, mentre que el conveni signat amb FEDA implica que es faci càrrec de la resta de l’import (463.997 euros) per la seva col·laboració en la construcció de la galeria de serveis.

El projecte s’ha modificat per reduir-ne el seu cost i finalment no contempla la nova rotonda de la zona duanera, al mateix temps que ha reduït també l’abast de rectificació de rasant. S’efectuarà una galeria de serveis a tot el llarg del tram a rectificar de la rasant i es pujarà també la rasant de la rotonda de l’EDAR sud, rectificant també la rasant del vial que mena cap a la depuradora, anivellant la CG1 una mica més baixa que el pont de la depuradora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada