El Govern ha adjudicat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, el projecte d’arranjament d’un tram de la voravia a l’Avinguda Pont de la Tosca d’Escaldes-Engordany. Els treballs han recaigut en l’empresa T.P.Unitas per un import de 46.393 euros i un termini d’execució de 6 setmanes.

L’important deteriorament que pateix un tram de voravia de la CG3, a les proximitats de l’enllaç amb la CG2 (avinguda Pont de la Tosca) concretament entre la rotonda i el pont d’accés a la deixalleria del comú d’Escaldes-Engordany, feia necessàries aquestes obres.

Amb aquesta actuació d’eixample, reparació i unificació de la voravia es vol augmentar la seguretat dels vianants i alhora homogeneïtzar-lo amb el seu entorn.

Així mateix, el Govern ha adjudicat a l’empresa Pidasa Serveis, S.L. els treballs de millora del drenatge a la carretera general 1, a la zona d’Aixovall, a Sant Julià de Lòria. Les obres tenen un cost de 67.870 euros i un termini d’execució de sis setmanes.

Aquest és un punt de la CG1 proper a la rotonda d’Aixovall amb tendència a l’acumulació d’aigua en episodis de pluja, la qual cosa pot arribar a perjudicar la circulació dels vehicles. Els treballs consistiran en la millora de la capacitat hidràulica a través d’un tub de superiors dimensions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada