El Consell de Ministres ha aprovat avui l’adjudicació del subministrament i la implantació de cinemòmetres de velocitat mitjana (radars de tram) en dos punts de les carreteres andorranes: entre el túnel de Ràdio Andorra i la boca est del túnel de les dos Valires, i a la desviació de Sant Julià de Lòria.

Es recorda que aquesta mesura dóna resposta a les recomanacions de la Taula Nacional de Mobilitat pel que fa a la instal·lació d’un radar de tram a la carretera general 2 entre la rotonda est del túnel de les Dos Valires i el túnel de Radio Andorra. Així mateix, se segueixen les indicacions derivades d’un estudi sobre el risc pel pas de matèries perilloses pel túnel de Sant Julià de Lòria. Aquest informe mostra que amb el risc actual de transport de matèries perilloses, i segons les recomanacions de l’Organització per a la Cooperació i Desenvolupament Econòmics, i de l’Associació Mundial de la Carretera, s’haurien de dur mesures addicionals de seguretat sempre que siguin possibles d’una forma raonable.

L’adjudicació pública ha recaigut en la UTE AERCO-ALUVISA per un import de 334.546,35 euros. El termini d’execució és de 24 setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada