El Govern, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha aprovat l’adjudicació de les obres d’eixample i rectificació de dos nous trams a la CG2 i la CG3. En aquest cas es tracta del tram de la Cortinada al riu de la Posa, a la CG3, i del tram del riu de la Vall del Riu a Bordes de l’Aldosa, a la CG2. Ambdues obres s’emmarquen en els eixamples viaris que el Govern està efectuant per millorar la capacitat i la seguretat de la xarxa viària del Principat.

Les obres d’eixample i rectificació de la CG3 de la Cortinada al riu de la Posa s’han adjudicat a l’empresa TP Unitas Armengol & Montané, SAU per un import de 1.692.687,33 euros amb un termini d’execució de 15 mesos.

Aquestes afecten un tram d’uns 380 metres que ja té l’amplada de 15 metres, però es preveu que el projecte suposi una millora per a la seguretat viària, i dels vianants i ciclistes de la zona. Aquest tram enllaça pel nord amb una obra que en breu es preveu acabar, de manera que permetrà donar continuïtat a la millora viària i al carril bici entre la Cortinada i el nucli d’Arans.

Així mateix, el Consell de Ministres també ha aprovat adjudicar els treballs de control de qualitat a l’empresa Contutor d’Inspecció i Control, SLU per un import de 34.925,91 euros.

Pel que fa a l’eixample i rectificació de la CG2 al tram de la Vall del Riu a Bordes de l’Aldosa s’han adjudicat a l’empresa COPSA, per un import de 725.173,77 euros i amb un termini d’execució de set mesos. D’aquest import, 489.557,21 seran assumits pel Govern, mentre que la part restant la satisfaran FEDA i Andorra Telecom mitjançant un conveni de copagament d’una part de les obres, ja que aquestes afecten la galeria de serveis de FEDA.

En relació a aquest projecte també s’han adjudicat els treballs de control de qualitat de les obres a l’empresa Pirineu Inspecció i Control, SLU, per un import de 26.762,95 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada