Adjudicats diferents projectes per millorar la xarxa de carreteres

El Govern ha adjudicat diferents projectes que tenen com a finalitat millorar la xarxa de carreteres del Principat.

En primer lloc, s’han adjudicat els treballs de construcció d’una rotonda a la sortida del túnel d’Envalira (boca est) que permetrà crear un nou accés directe de connexió al Pas de la Casa a través del vial existent.

Les obres han recaigut en l’empresa Progec per un import de 1.066.157 euros i un termini d’execució de 22 setmanes. Aquest nou accés cap al Pas de la Casa permetrà agilitzar el trànsit, evitant les retencions habituals en aquesta zona. Les obres consisteixen en l’execució de la plataforma de la rotonda amb murs de maçoneria cimentats, canalitzacions de serveis, drenatge i evacuació d’aigües pluvials i enllumenat i control de trànsit, entre altres elements.

D’altra banda, el Govern ha adjudicat dos projectes de rehabilitació de ponts de la xarxa viària al pont del Torrent Pregó i al Pont dels Escalls. Aquests treballs han de solucionar diferents patologies posades de manifest un inventari realitzat recentment d’inspecció principal i programa de rehabilitació i manteniment de les obres de fàbrica de la xarxa de carreteres.

La rehabilitació del pont del Torrent Pregó aniran a càrrec de l’empresa CEACSA i l’adjudicació ha estat per un valor de 190.028 euros. Els treballs tenen un termini d’execució previst de 5 setmanes. D’altra banda, les obres al pont dels Escalls han estat adjudicades a l’empresa PROGEC per un import de 284.819 euros i un termini d’execució de 12 setmanes.

Finalment, el Govern ha adjudicat a l’empresa Cevalls SA la quantitat de 412.641 euros en concepte d’ampliació d’obra de la rotonda de la CG3 a la sortida d’Escaldes-Engordany. En aquest cas, el projecte ha anat experimentant diferents modificacions sobre el projecte original que han obligat a una ampliació de 412.641 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.