Adjudicada la tercera fase de la construcció de la xarxa separativa d’aigües a les avingudes d’Enclar i Santa Coloma, en el tram de poc més d’un quilòmetre comprès entre la Borda Mateu i l’encreuament fins al carrer Gil Torres. L’obra, que executarà a l’empresa COPSA per valor d’1,6 milions, s’iniciarà a la tardor i estarà enllestida a l’estiu del 2019. Es culminarà així la millora de la xarxa separativa de Santa Coloma que es va començar el 2016. Durant les dues fases anteriors, a banda de construir una galeria soterrada i d’adequar el sistema per al correcte desguàs de les aigües, s’ha fet un passeig nou de 300 metres de llargada i 8 d’amplada, que disposa de voravies més espaioses i un carril destinat als ciclistes. Un cop completada la reforma, Santa Coloma disposarà d’un passeig nou d’1,4 quilòmetres de llargada. El desplegament de tota la xarxa de separatives a la zona de Santa Coloma, un cop finalitzi, haurà tingut un cost superior als 3 milions.

Durant el Consell de Comú d’avui també s’ha informat sobre la liquidació del pressupost del primer semestre de l’any. A 30 de juny, el Comú ha ingressat uns 26 milions d’euros, el que representa un 47,3% dels previstos per al 2018. Pel que fa a les despeses, s’han liquidat uns 25 milions, que representen el 45% respecte d’allò pressupostat. Per tot plegat, el pressupost del primer semestre presenta un superàvit de gairebé 1,2 milions. L’endeutament del Comú és de 35,9 milions, el que representa un 97,4% del límit màxim permès que la llei situa en el 200% dels ingressos mitjans dels darrers tres exercicis.

Avui també s’han adjudicat els treballs d’obtenció de dades per realitzar la cartografia cadastral rústica i urbana de la parròquia. El procés té una durada estimada de 24 mesos i s’ha adjudicat a l’UTE ALV2 per un valor de prop d’1,3 milions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada