El Consell de Ministres ha adjudicat la segona fase de les obres d’arranjament de l’encreuament de la carretera general 3 amb la carretera secundària 320, a la cruïlla de Sispony, per un import de 606.088 euros. L’empresa adjudicatària ha estat Empub S.A., que s’ha compromès a executar els treballs en un període màxim de 5 mesos.

Aquest projecte acabarà les obres de millora de la cruïlla de Sispony i tram inicial de la CS -320 a l’amplada reglamentada, de manera que, sobretot en circumstàncies de calçada nevada, millorarà la fluïdesa de vehicles a la CS-320, així com també a la CG3.

Es tracta d’una cruïlla amb pendents elevats i a dia d’avui molt estreta, per damunt del tram que s’està acabant de construir. Els murs previstos són de maçoneria. També es preveu el reposicionament dels fanals existents.

Així mateix, s’han adjudicat les obres de col·locació de barreres dinàmiques per protegir la CG2 a la zona de la sortida est de Canillo, així com a la CG1 a l’alçada de la cruïlla d’Aixovall. El valor total d’aquestes dues obres és de 506.169 euros.

D’una banda, el Govern ha adjudicat a l’empresa Treposa per un import de 260.665 euros les obres de col·locació de col·locació de barreres dinàmiques a la carretera general 2 a la sortida est de Canillo. Aquesta zona presenta un nivell de perillositat alt, de manera que els treballs contemplen la col·locació d’una barrera d’absorció d’energia amb una alçada de sis metres, així com una zona amb malla de triple torsió per sota de les barreres fins la plataforma de la carretera general 2. El termini d’execució previst d’aquests treballs és de 3,5 mesos.

D’altra banda, les obres de col·locació de barreres dinàmiques i estabilització directa a la CG1 a la zona de la cruïlla d’Aixovall han estat adjudicades a l’empresa Dragasa, per un import de 245.504 euros i un termini d’execució de tres mesos. En aquest cas també s’instal·laran proteccions a un una zona considerada de perillositat alta i que fa necessàries les proteccions específiques per a la plataforma de la carretera general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada